top of page
Karen adriaenssengradient wave paars_edited.png

Ready-Mindset-Grow

DE SLEUTEL TOT DE DRIE MEEST IMPACTVOLLE LESSEN IN MIJN LEVEN

Veel mensen lezen een boek of luisteren een podcast, maar vinden het moeilijk om dat te implementeren. Daarom heb ik deze razendsnelle mentale boost voor je ontwikkeld. Deze mini cursus is jouw persoonlijke shortcut naar de ontketening van de kracht van je gedachten en emoties.  Ready-Mindset-Grow Mini-Cursus - de VIP upgrade voor jouw reis.

De sleutel

Ik geef je geen gewone shortcut. Ik reik je de sleutel aan tot de drie meest impactvolle lessen uit mijn leven. Drie lessen die je niet alleen moet begrijpen, maar ook moet belichamen als je echte verandering wilt. Het draait niet louter om lezen en weten; het gaat om integreren en leven! 

Kopie van DSC_4257.jpg
Karen adriaenssengradient wave paars_edited.png
Deze mini-cursus zit propvol waarde die onmiddellijk de verandering zal brengen waar je naar verlangt.

Wat maakt Ready-Mindset-Grow zo belachelijk onweerstaanbaar? Let me break it down for you!

Training 1
De stickman

Jouw Brein Herprogrammeren! Ontdek de kunst van het herprogrammeren van je geest voor succes. Deze mini-training onthult de kracht van breinsoftware en leidt je naar de gewenste resultaten voor een leven vol geluk, vrijheid, geld en impact.

 

Hier krijg je het antwoord op de cruciale "HOE & WAT"-vraag. Vaak proberen mensen hun gedrag te veranderen als ze streven naar verandering, maar dit blijft meestal van korte duur. De sleutel ligt echter niet alleen in gedragsverandering, maar in het begrijpen en sturen van de kwaliteit van je gedachten en emoties. Deze mini-training maakt deze complexe processen begrijpelijk en toegankelijk.

 

Je leert je brein met gemak te herprogrammeren, waardoor je krachtige gedachten kunt integreren. Deze gedachten zullen op hun beurt positieve emoties oproepen en gedrag uitlokken dat je helpt je doelen en dromen te verwezenlijken. Voordat je het weet, is de nieuwe versie van jezelf geen droom meer, maar werkelijkheid. 

Training 3
Witte Wolf/Zwarte Wolf - Energiebeheer

Ontdek de magie van waar je je energie aan geeft. Want alles waar je energie aan geeft dat groeit. Leer de negatieve spiraal doorbreken door bewuste keuzes te maken. Word een pro in het voeden van de witte wolf en omarm die positieve groei als nooit tevoren. 

Training 2
De 7 levels van Bewustzijn

Verhoog je bewustzijn en neem de volledige verantwoordelijkheid voor je leven. Bob Proctor's inzicht in de 7 niveaus van bewustzijn werpt licht op waarom sommige mensen anders denken en leven. Ontdek de redenen achter gevoelens van eenzaamheid en weerstand die ontstaan wanneer je groeit of jezelf anders uitdrukt.

 

Deze training biedt een diepgaand begrip van waarom jij je misschien al je hele leven anders voelt. Leer hoe je in je eigen kracht kunt staan en de puzzelstukken van jezelf en je omgeving in elkaar kunt laten vallen. (En de puzzelstukken zullen in elkaar vallen.

 

Het was voor mij één van de geschenken van mijn leven. En dat gaat het voor jou ook zijn.)  Een geschenk dat je in staat stelt afscheid te nemen van mensen in je leven of juist meer liefde te omarmen. 

DSC_6770.jpg

Wie is Karen Adriaenssen?

Ik heb geleerd dat zelfliefde en positiviteit magnetische krachten zijn die ons leven transformeren. En die transformatie start bij de kwaliteit van je gedachten en emoties te versterken. 

 

Ik deel mijn positieve vibe en unieke tools om zoveel mogelijk mensen te inspireren om hun eigen kracht te ontdekken.

 

Dus, of je nu worstelt met persoonlijke uitdagingen, dromen najagen of gewoon behoefte hebt aan een dosis positiviteit, ik ben hier om je te begeleiden. Laten we samen stralen en ontdekken dat zelfs na de donkerste dagen, het leven vol prachtige mogelijkheden zit. 

Let's get practical

DSC_6807-2.jpg

  • Een minicursus die jou een boost kan geven! Drie video's die wanneer je ze belichaamt je leven kunnen veranderen.

  • Perfecte aanvulling op mijn boek 'Act To Attract' Deze combinatie is een match als peanut butter & jelly ! 

Investering

€47 incl. BTW

In combinatie met mijn boek

Slechts €33 incl. btw

bottom of page