top of page

Karen Adriaenssen

dit is mijn verhaal.

DSC_5854.jpg

Mijn verhaal begint met de uitdagingen van het dagelijkse leven. Ik deed een job waar ik supergoed in was en tegelijkertijd gaf ze me geen voldoening. Herkenbaar? Maar dat was oké voor mij, want dansen was mijn leven. En daarom danste ik 9 uur in de week en gaf ik 11 uur dansles per week, waardoor ik niet nadacht over wat ik écht wilde met mijn leven.

 

Maar niets kon me voorbereiden op de nacht die mijn leven voorgoed zou veranderen. Op 28 december 2015 werd ik geconfronteerd met een vreselijke gebeurtenis. Een date die een nachtmerrie werd. Verkracht, bevroren in angst. Ik lag maanden in stukken op de grond, maar ik ontdekte dat ik een keuze had. Je hebt niet altijd een keuze in wat je overkomt. Maar je hebt 100% controle over hoe je hiermee omgaat. In plaats van bij de pakken neer te zitten, koos ik ervoor om te leren accepteren wat mij overkomen was, zodat ik hieruit kon leren en mijn verhaal een bron van kracht zou kunnen zijn voor anderen.

 

Na 2 jaar intensieve coaching en therapie kon ik eindelijk weer ademen en ik keerde mijn leven 180 graden om. Ik werd zelf Life coach, opende mijn praktijk, en ik ervaarde na lange tijd voor het eerst weer intens geluk.

 

Maar het leven had nog een les voor me in petto. Twee jaar na die traumatische nacht werd ik geconfronteerd met een nieuwe uitdaging - borstkanker. Een reis van chemotherapie, operaties en een lichaam vol littekens getekend. Het was alsof het leven me uitdaagde en zei: "Laat nu maar eens zien wat je kan."

 

Werken aan je persoonlijke ontwikkeling is geen kwestie van weten, maar van implementeren en zijn. Ik hoor het dagelijks in mijn praktijk, ‘Ik weet het hoor, Karen.’ Weten is jammer genoeg niet genoeg om geluk in je leven te roepen. Maar hoe dan wel? Daar help ik je mee! Wil je meer weten over mijn verhaal? In mijn boek kan je alles ontdekken en krijg je handvaten om je leven opnieuw in eigen handen te nemen.

En nu manifesteer ik mijn droomleven

Ik ben een Business Coach & Manifestatie Experte. En sinds september 2022 ben ik ook trotse auteur van mijn boek 'Act to Attract'.  

 

Als gepassioneerde, ondernemende vrouw, heb ik al een stevig parcours doorlopen in het leven. Ik heb geleerd hoe ik die uitdagingen kan omvormen naar opportuniteiten en er sterker uit kan worden. En ik wil deze tips & tricks met liefde delen met JOU!

Met mijn verhaal 'Act to Attract' begeleid ik  ondernemers naar een leven vol vrijheid, intens geluk & meer impact.

 

Want mensen met grote doelen krijgen vaak kritiek te verduren. Hoge bomen vangen veel wind. Dat als een rem ervaren, is menselijk. Dan kom ik in het spel.

Karen pre-show 2023_edited.jpg

Mijn missie

Ik geloof sterk in de mogelijkheid voor vrouwelijke ondernemers om een buitengewoon vervuld leven en een succesvolle carrière te creëren, waarin zij hun legacy kunnen vormgeven.
 

De sleutel tot het bereiken van die nalatenschap, in harmonie met een diepgaand gevoel van geluk, ligt in het vermogen om te manifesteren like a badass. En dat begint met het herschrijven van je innerlijke overtuigingen.

Wil je mijn hele verhaal te weten komen? Wil je weten hoe ik van mijn missie mijn business heb gemaakt? Lees dan mijn boek 'Act to attract'.

Karen adriaenssengradient rond paars_edited.png

The biggest adventure you can take is to live the life of your dreams

Oprah Winfrey

Volg mijn verhaal op social media

Volg je mij al op Instagram & TikTok? Hier deel ik dagelijks tips & tricks, mijn verhaal en mijn manier van ondernemen. Wie weet kan dat jou ook helpen?

bottom of page