top of page
Karen pre-show 2023_edited.jpg

Karen Adriaenssen

dit is mijn verhaal.

Ik ben een Business Coach & Manifestatie Experte. En sinds september 2022 ben ik ook trotse auteur van mijn boek 'Act to Attract'.  

 

Als gepassioneerde, ondernemende vrouw, heb ik al een stevig parcours doorlopen in het leven. Ik heb geleerd hoe ik die uitdagingen kan omvormen naar opportuniteiten en er sterker uit kan worden. En ik wil deze tips & tricks met liefde delen met JOU!

Met mijn verhaal 'Act to Attract' begeleid ik  ondernemers naar een leven vol vrijheid, intens geluk & meer impact.

 

Want mensen met grote doelen krijgen vaak kritiek te verduren. Hoge bomen vangen veel wind. Dat als een rem ervaren, is menselijk. Dan kom ik in het spel.

Mijn missie

Ik geloof sterk in de mogelijkheid voor vrouwelijke ondernemers om een buitengewoon vervuld leven en een succesvolle carrière te creëren, waarin zij hun legacy kunnen vormgeven.
 

De sleutel tot het bereiken van die nalatenschap, in harmonie met een diepgaand gevoel van geluk, ligt in het vermogen om te manifesteren like a badass. En dat begint met het herschrijven van je innerlijke overtuigingen.

Wil je mijn hele verhaal te weten komen? Wil je weten hoe ik van mijn missie mijn business heb gemaakt? Lees dan mijn boek 'Act to attract'.

Karen adriaenssengradient rond paars_edited.png

The biggest adventure you can take is to live the life of your dreams

Oprah Winfrey

Volg mijn verhaal op social media

Volg je mij al op Instagram & TikTok? Hier deel ik dagelijks tips & tricks, mijn verhaal en mijn manier van ondernemen. Wie weet kan dat jou ook helpen?

bottom of page