top of page
Karen adriaenssengradient wave paars_edited.png

Gratis masterclass: Een nieuw begin

Van een Oké naar een f*cking fantastisch leven in 3 stappen

DSC_6831.jpg

Stel je voor dat je een leven hebt waarin je elke ochtend vol energie en vreugde uit je bed springt.

Een leven waarin je keuzes maakt die jou 100% gelukkig maken, waarin je straalt als je in de spiegel kijkt en waar je je omringd voelt door liefdevolle, ondersteunende mensen. Dat leven is niet alleen mogelijk, maar het ligt binnen handbereik. 

In deze gratis masterclass laat ik je zien hoe dichtbij je droomleven is

Na de Masterclass kan jij je moment pakken om

Negatieve gedachten definitief achter je te laten en een positieve mindset te activeren die blijvende transformaties mogelijk maakt.

Jouw leven krachtig te transformeren naar jouw diepste verlangens.

Jouw zelfvertrouwen tot ongekende hoogten te laten groeien en volledig te vertrouwen op jouw eigen capaciteiten.

Het volledige potentieel van jouw talenten te benutten en tastbare resultaten te zien in alle aspecten van jouw leven.

Duidelijkheid en richting te vinden, met een ongekende motivatie en energie.

DSC_6351.jpg
Karen adriaenssengradient ATA.png

If you want something you've never had, you must be willing to do something you've never done.

- Thomas Jefferson

DSC_6234.jpg

PRAKTISCH

De masterclass is online en helemaal GRATIS!

 • Na inschrijving krijg je een mailtje met een link die je toegang geeft op de masterclass.  Geen stress als je de link kwijtraakt! Een dag van tevoren krijg je een herinnering in je inbox.

 • Als je er live bij bent schenk ik je een superkrachtig cadeau waar jij nog 10 extra dagen extra waardevolle ondersteuning krijgt van mij. Echt een zot cadeau!

 • Lukt live deelnemen niet? Geen probleem! Je krijgt een opname van de workshop die je tot 48 uur na de masterclass kunt bekijken.

 • Zet de datum dus meteen in je agenda! Dit wordt een moment, jouw moment voor een nieuw begin, waar je écht bij wil zijn. 

 • Zorg dat je tijdens de masterclass een glaasje water klaar hebt staan, zodat je je goed kan concentreren. Pak ook iets om te schrijven, want de gouden tips die ik deel wil je de dagen erna sowieso nog eens herlezen.

Karen adriaenssengradient wave paars_edited.png

Voor wie is deze masterclass?

 • Als je worstelt met negatieve gedachten en gevoelens.

 • Als je vastzit en niet weet hoe je je leven kunt veranderen.

 • Als je voelt dat je je potentieel niet volledig benut.

 • Als je worstelt met een laag zelfbeeld en vaak twijfelt aan je capaciteiten.   

 • Als je leeft op automatische piloot en zoekt naar meer voldoening en betekenis in je dagelijks leven. 

 • Als je het lastig vindt om effectief om te gaan met stress en drukke periodes.

 • Als je vindt dat je het verdient om een f*cking fantastisch leven te leven!

Heb ik recht van spreken? Welcome to Karen’s journey:  The biggest adventure you can take is to live the life of your dream. Daar geloof ik echt in.

Ik begrijp hoe het is om te voelen dat er meer is in het leven, terwijl je toch steeds dezelfde keuzes blijft maken. Mijn eigen reis heeft me diep gevormd: op mijn achtste gingen mijn ouders uit elkaar, wat resulteerde in een jeugd vol pestgedrag en een giftige relatie. Op 28 december 2015 werd ik slachtoffer van een helse verkrachting, een gebeurtenis die me naar een dieptepunt bracht. Maar door hulp ontdekte ik een cruciale les: je hebt niet altijd een keuze in wat je overkomt, maar je hebt wel 100 procent een keuze in hoe je daarmee omgaat! Na dit trauma te verwerken ging ik zelf verder studeren voor life coach en opende meteen mijn praktijk wat een immens groot succes werd.

 

2 jaar na die misselijkmakende nacht, volgde er nog een harde les. In 2017 kreeg ik de diagnose borstkanker en raakte ik diep in de schulden. Ik lag in bed, bang en verdrietig, en beloofde mezelf: als ik hier doorheen kom, zal mijn leven anders zijn. Ik stop met mezelf klein te houden en realiseer mijn dromen: gezondheid, financiële vrijheid en anderen helpen hun leven te transformeren naar het leven van hun dromen. Bijna tien jaar therapie, studies en toewijding aan persoonlijke ontwikkeling, later, leef ik het leven van mijn dromen. Een leven van geluk, liefde en succes. Want voor minder ga ik nooit meer! 

 

Het klinkt misschien cliché, maar ik meen het: als ik het kan, kun jij het ook. Daarom wil ik er graag voor jou zijn!

DSC_6563.jpg
Veel van ons voelen zich gestrest, uitgeput, en twijfelen aan hun eigen waarde.

Maar stel jezelf eens de vraag: Ben ik tevreden met mijn leven zoals het nu is? Zo niet, probeer je dan voor te stellen hoe je leven eruit zou zien als je volledig in je kracht zou staan. Wat als je alleen nog maar dingen doet waar je 100% een "ja" bij voelt? 

 

Dit is jouw kans om van een 'best oké' leven naar een f*cking fantastisch leven te gaan.

De kracht van extra transformatie zit hem in je hoofd.

Je brein is kneedbaar en jij hebt de kracht om het te herprogrammeren als dat nodig is. Vaak horen we mensen zeggen: "Ik ben zo, dit kan ik niet veranderen." Maar dat is niet waar. Wat je denkt, creëert je werkelijkheid. Negatieve gedachten leiden tot negatieve patronen. Door bewust positieve gedachten te cultiveren, kun je nieuwe, positieve verbindingen in je hersenen aanleggen. En die magie ga ik je laten ontdekken in de gratis masterclass.  Het is tijd om je innerlijke criticus te transformeren naar je grootste supporter. Leer te denken in overvloed en zelfvertrouwen en zie hoe je nieuwe begin zichzelf begint te ontplooien.

Nu is het moment voor Een nieuw Begin! 

 • LEEF JE BESTE LEVEN
  De masterclass helpt je om je volledige potentieel te ontdekken en te benutten. Je ontdekt wat je tegenhoudt om je leven te transformeren van "best oké" naar f*cking fantastisch leven.

   

 • PERSOONLIJKE GROEI & ZELFVERTROUWEN
  Door de diepgaande inzichten en meteen om te zette tools zal je zelfvertrouwen vergroten Je leert obstakels te overwinnen en je innerlijke kracht te vinden, zodat je met vertrouwen en veerkracht elke uitdaging aankan.

 • WETENSCHAPPELIJK ONDERBOUWDE METHODIEKEN
  De masterclass maakt gebruik van bewezen technieken op het gebied van breinoptimalisatie en mindset transformatie. Je leert hoe je gedachten en gewoontes kunt veranderen om positieve en blijvende veranderingen in je leven te realiseren. En dit alles met een leuk en ludiek Karen Sausje eroverheen. Want groeien kan ook enorm leuk zijn.

   

 • KANS TOT VERBINDING MET LIKE MINDED PEOPLE 
  Je wordt onderdeel van een gemeenschap van gelijkgestemde mensen die je ondersteunen en aanmoedigen op je reis. Deze verbinding en steun zorgen ervoor dat je je eindelijk gezien en gehoord voelt. En zorgt ervoor dat je gemotiveerd blijft om je doelen te bereiken.

bottom of page