top of page
Karen adriaenssengradient wave paars_edited.png

In 4 stappen naar je droomleven

De kracht van keuzes

Kopie van DSC_4257.jpg

Samen gaan we op reis naar jouw droomleven

Heb jij soms het gevoel dat je elke keer op datzelfde punt in je leven lijkt te komen. Het gevoel dat je voor meer in de wieg bent gelegd, is waarschijnlijk herkenbaar? Anders was je deze tekst niet aan het lezen

 

Ik heb dit gevoel ook jaren gehad. Ik had al van alles geprobeerd, boeken gelezen, podcasts beluisterd over persoonlijke ontwikkeling, toch veranderde er maar weinig, of toch enkel voor een korte periode. 

Na jaren onderzoek ontdekte ik dat ik niet alleen was. Vele mensen ervaren dit. En ik heb goed nieuws voor je: er is een weg naar duurzame verandering, en die weg gaan we samen bewandelen. 

Schrijf je hier in voor de gratis Masterclass. 

Opgelet: Er is geen gratis replay
Dus zorg dat je er live kan bij zijn

Wist je dat 90 procent van de mensen niet hun beste leven leeft? Dat ze genoegen nemen met minder, zich vastklampen aan hard werken in een omgeving die niet altijd het beste in hen naar boven haalt. Velen verspillen tijd en stellen hun doelen uit, en dan ontstaat die beruchte 'had ik maar'-mentaliteit. Onderzoek toont aan dat de vijf punten waar mensen op hun sterfbed het meeste spijt van hadden, universele vraagstukken lijken te zijn:

Had ik maar mijn leven op mijn eigen manier geleid, niet het leven dat anderen van me verwachtten of wilden. 

Had ik maar niet zo veel gewerkt.

Had ik mijn gevoelens, maar vaker getoond

Had ik mijn vrienden, maar meer gekoesterd.

Had ik mezelf maar meer toegestaan om gelukkig te zijn. 

Hoe jammer is dat?

DSC_5161 (1).jpg
Karen adriaenssengradient wave paars_edited.png

Ik wil echt dat jij in je kracht staat en je mooiste leven gaat leven

Wees nederig en dankbaar voor je leven, want je weet echt niet hoeveel tijd jij nog hebt. Dus waarom wachten tot die:  "had ik maar" of "kon ik maar..." Klinkt dat bekent?  Ik ken het maar al te goed en heb dit enkele jaren geleden vastgepakt. Maar hoe begin je daar nu aan?

Kopie van DSC_6501.jpg

Ik deed zelf een job waar ik écht goed in was, maar die me niet gelukkig maakte. Ik durfde niet echt te dromen, omdat het allemaal onrealistisch leek. Wie was ik om een goede baan in het onderwijs te stoppen om mijn eigen zaak te starten? Mensen zouden me gek verklaren. Ik zag mezelf ook op een podium staan en duizenden mensen inspireren, maar ik geloofde dat dit niet voor mij was weggelegd.

"Doe maar gewoon en wees tevreden met wat je hebt." Niemand in mijn omgeving begreep mijn dromen of steunde me. Dus ik bleef doen wat ik deed. Tot op een nacht mijn grootste nachtmerrie werkelijkheid werd en ik maanden gebroken op de grond lag. 

Toen het tot me doordrong dat het leven zomaar voorbij kan zijn, zei mijn lifecoach "Karen, je hebt nu een keuze: Of je blijft slachtoffer van je leven en dat recht heb je. Óf je leert accepteren wat er is gebeurd en gebruik het als kans om een betere versie van jezelf te worden." Die woorden hebben echt mijn kijk op het leven veranderd. Ik kan anders kiezen, ik mág anders kiezen. Ik kan dromen, ik mag mijn grootste verlangens waarmaken. Ik ga niet meer wachten op het perfecte moment; ik ga dat perfecte moment zelf creëren. 

En nu, jaren later, kan ik anderen helpen die ook voelen dat ze anders willen, beter willen voor zichzelf. En ik leef nu - met mijn hand op mijn hart - een leven waar ik altijd al van gedroomd had. Hoe mooi is dan?

Verandering brengen in je kwaliteit van je gedachten en alles dat erbij komt kijken kan je niet alleen. Alleen een transformatieproces aangaan is bijna onmogelijk en wordt vaak ervaren als heel eenzaam. Net daarom wil ik er graag voor je zijn. Werken aan jezelf en al die begeleiding zoeken kan overweldigend en soms ook heel duur zijn. Ik heb dit pad bewandeld en heb alle ingrediënten die mij geholpen hebben samengebundeld voor jou. 

Transformatie in vier stappen

Tijdens de masterclass neem ik je in vier stappen mee naar een leven waarin je jouw ware potentieel kunt realiseren. Transformatie begint in je hoofd, in je mindset. Het begint bij het herprogrammeren van je gedachten, het doorbreken van gedachten die je saboteren of niet vooruit helpen, gedachten die je al van jongs af aan hebt meegekregen. Want wist je dat je gedachten, je gevoelens bepalen? Je gevoelens kleuren je acties in en die acties zijn uiteindelijk bepalend voor de resultaten die je behaalt in je leven. Ben je niet tevreden met waar nu je staat? Dan is het nu het moment om te schakelen lieve schat 

LIGT JE GROOTSTE VERLANGEN IN:

 • Een carrière waar je trots op bent en voldoening uit haalt.

 • Een liefdevolle relatie aantrekken?  

 • Je doelen en dromen helder krijgen? 

 • Een fitter en gezonder lichaam creëren?

 • Meer tijd en vrijheid voor jezelf creëren in je leven?

 • Meer geld verdienen?

 • Meer plezier en genot ervaren in je leven?

Het start en stopt allemaal in je mindset. In de kwaliteit van je gedachten. 

DSC_6770.jpg

Waarom deze masterclass?

 • LEER VANUIT DE KERN TE VERANDEREN
  Ik geloof erin dat duurzame verandering begint bij het herprogrammeren van je gedachten en overtuigingen. Door aan de kwaliteit van je programmering te werken, kun je afscheid nemen van de patronen die je niet meer dienen en open staan voor een nieuwe kwaliteit van gedachten die je wel brengen naar je gewenste resultaten.

   

 • PRAKTISCHE VOORBEELDEN & TOOLS
  Karen brengt wetenschap en spiritualiteit altijd samen op een leuke manier. Ze deelt praktische voorbeelden en tools die je direct kunt toepassen in je dagelijks leven. Of je nu worstelt met zelfvertrouwen, relaties, of je carrière, wij hebben de tools die je nodig hebt om te groeien en te bloeien.

 • EEN MASTERCLASS ALS DIT HEB JE NOG NIET VAAK MEEGEMAAKT
  Geniet van een bewezen framework dat voor ijzersterke resultaten zorgt en van Karen haar energie, dat mega-aanstekelijk werkt en jou veel goesting doet krijgen om JA te zeggen tegen jezelf. Want transformeren kan ook super leuk zijn. You will see! 

   

 • GROEIEN IS LEUK EN HOEFT NIET DUUR TE ZIJN
  Ik ben er graag voor je op een toegankelijke en makkelijke manier. Samen met mij transformeren is een feest. Let me tell you that!

Karen adriaenssengradient rond paars_edited.png

The biggest adventure you can take is to live the life of your dreams. 

- Oprah Winfrey

Enkele voorbeelden die ik vaak tegenkwam in mijn praktijk

En je misschien bekend in de oren klinken...

Ik weet dat een andere job mij roept, MAAR…’ zei Dorien.

Ondanks haar creatieve talenten, was de angst voor het onbekende te groot.  ‘Wat gaan mijn collega’s of mijn familie wel niet zeggen, gaat het ooit wel goed genoeg zijn voor mij, ik ben te dom en niet mooi genoeg’... Dit waren allemaal limiterende gedachten die haar in status quo hielden. Door haar beperkende gedachten te transformeren, durfde ze toch de stap te zetten naar de carrière waarvan ze droomde! En 7 jaar later is ze nog steeds enorm dankbaar, because she did it! Meer nog, ze heeft nu haar eigen zaak gestart en is een stralende top onderneemster geworden. 

Suzanne belandde steeds in ongezonde relaties

Door een gebrek aan zelfliefde en zelfrespect trok ze keer op keer partners aan die haar niet waardeerden.’ Ik ben niet goed genoeg, ik ga nooit iemand beter vinden, wat is er mis met mij, misschien moet ik zo moeilijk niet doen, waren de limiterende gedachten die dit patroon in stand hielden. Dat patroon hebben we samen doorbroken. We transformeerden de limiterende gedachten naar helpende gedachten. Ze weet nu dat haar mening er wel toe doet, dat ze het waard is om gelukkig te zijn. En nu geniet ze van een liefdevolle relatie waarin respect en onvoorwaardelijke liefde centraal staan. 

Ik wil afvallen, maar niets lukt of is blijvend

Misschien is deze wel herkenbaar? 

Ook dit start niet bij je gedrag aan te passen. Want dat is toch van korte duur. We moeten gaan kijken naar de kwaliteit van je gedachten. Als we het patroon kunnen hacken dat jou brengt naar ongezonde voeding, ga je een gezondere relatie creëren met je gezondheid en betere keuzes maken in maaltijden. Met als gevolg, gewicht verliezen op een duurzame en leuke manier. 

Het start en stopt allemaal in je mindset. In de kwaliteit van je gedachten. En daar ga ik je bij helpen. Je leert dus wat je precies kan doen, om jouw grootste verlangen waar te maken. Heerlijk toch! 

Waar wacht je nog op liefste?

Stap uit je comfortzone en zet de eerste stap richting jouw droomleven. Want geloof me, het is mogelijk. En ik sta met liefde en open armen klaar om je daarbij te helpen.

Laat mij je gids zijn op weg naar een leven vol succes, vrijheid en voldoening. 

Transformeer je leven in 4 stappen naar een duurzame status quo!

Samen gaan we jouw dromen realiseren!

 

Waarom? Because you owe it to yourself!

Ben je hier klaar voor? Schrijf je dan nu in! 

bottom of page