top of page
Karen adriaenssengradient wave paars_edited.png

De kracht van keuzes

Hoe zou het zijn om minder hard te werken en meer geluk, vrijheid, geld én impact te creëren?

Online Traject

Ik zie veel creatieve ondernemers die altijd 'aan' staan, die de voeten van onder hun lijf lopen, die gaan slapen met de to do’s waar ze vandaag niet toe gekomen zijn. Ik ontmoet dagelijks fantastische goal getters die te hard werken en te weinig verdienen ...

 

Dat is toch geen leven!

Het kan anders!

Dankzij dit 4 maanden traject ‘De Kracht van Keuzes’ word jij de leider van je leven op een gezonde manier en leer je elke uitdaging die op je pad komt ombuigen in opportuniteiten! Daardoor zal je meer geluk, vrijheid, geld en impact creëren in je leven!

bynouchka01122079.jpg

Klinken deze uitspraken bekend voor jou? 

"IK WIL GELUKKIG ZIJN, MAAR IK WEET NIET HOE?"

Wat je wel weet: dat je je niet tevreden voelt met waar je nu staat in het leven. Wat je totaal niet weet: welke kant je uit moet om wél (al dan niet professioneel) gelukkiger, of op zijn minst tevredener, te worden. Dat maakt je onrustig.

"IK MOET EENS LEREN KIEZEN."

Je hebt wel een paar opties voor ogen die een nieuwe wind door je ondernemersleven kunnen laten waaien. Alleen: je twijfelt voortdurend. Welke keuze zal je nu gelukkig maken? En met welke keuze zal je je in een worstcasescenario storten? Al dat geweifel zorgt ervoor dat je ter plaatse blijft trappelen.

"IK WEET WAT IK WIL, MAAR IETS HOUDT ME TEGEN."​

Je weet wel welke kant je uit wil met je (professionele) leven, je weet welke doelen je wil nastreven, maar je komt niet toe aan daadwerkelijke verandering omdat iets of iemand je tegenhoudt: een gedachtegang waarin je blijft steken, oude gewoonten waarmee je niet kan breken, of te veel nadenken over wat je omgeving ervan zou vinden. Je vindt het steeds frustrerender dat je je laat afremmen.

"IK WIL ECHT GROEIEN, MAAR WAAR START IK? "

Je bent vastberaden een andere weg in te slaan en er is in principe niemand die of niets wat je tegenhoudt. Alleen: je kent je eindbestemming wel, maar je weet niet hoe je de eerste stappen moet zetten. Je hebt een gids nodig die je de weg toont.

"FALEN IS MY WORST NIGHTMARE"​

Je hebt dromen en doelen, maar je bent bang om te falen. Daarom is het veiliger om te doen wat je altijd al deed. Stiekem ben je nu op een punt gekomen dat je het beu bent om stil te blijven staan.  

Zou het niet zalig zijn als je je heel binnenkort,
dankzij De Kracht van Keuzes, in alle volgende uitspraken herkent?

IK BEN DE LEIDER VAN MIJN LEVEN!

Jij bepaalt vanaf nu hoe jij je voelt, hoe je omgaat met verschillende omstandigheden. Jij hebt de kracht om uit alle uitdagingen iets positiefs te halen waardoor je, ondanks tegenslagen, meer succes en vrijheid ervaart in je leven. Jij bepaalt jouw richting met vertrouwen en liefde voor jezelf en anderen en creëert de impact die je wil.

IK BEHAAL MIJN DOELEN OP EEN DUURZAME MANIER!

Je hebt alle tools in handen om je droom op een gezonde en duurzame manier te verwezenlijken. Je gaat ervoor en tegelijkertijd bewaar je de rust en de ontspanning die je nodig hebt om in balans te blijven. Je hebt vertrouwen in jezelf en in je toekomst. Je ware ‘ikje’ zal naar boven komen en shinen als nooit tevoren!

FALEN IS LEREN, OH YES!

Je hebt geleerd hoe je je problemen kan erkennen en kan ombuigen naar kansen. En je weet hoe je je grootste uitdagingen in opportuniteiten kan omzetten.

IK LEEF MIJN BEST CASE SCENARIO! 

Je behaalt je doelen en je creëert een toekomst die je nooit voor ogen had durven te houden. Je hebt de skills om groter te mogen en durven dromen. Geweldig toch!

EEN POSITIEVE MINDSET HEBBEN IS EASY! 

Je hebt al je emoties onder controle. Je kan negatieve gedachten en emoties snel ombuigen. In minder dan 10 minuten slaag je erin om op met een positievere mindset weer verder te gaan. Daardoor kan je, zonder afleiding, recht op je doelen afgaan.

IK CREËER VOL VERTROUWEN MIJN EIGEN SUCCES!

Je weet precies wat je doelen zijn en je weet wat je blokkades waren. Je hebt je beperkende gedachten en gewoonten die je afremden om je doelen te behalen getransformeerd in krachtige gedachten en gewoonten die je helpen groeien.

Wow, kan ik dit waarmaken? 

HEEL ZEKER!  

Ik leer met veel liefde 4 maanden lang, vier stappen hoe jij de bovenstaande

overtuigingen en gewoonten waar kan maken voor jezelf.

 Geef jezelf dit traject cadeau, want jij bent het waard om de leider van je eigen leven te zijn!

Deze prachtige ondernemers gingen je al voor:

bynouchka01122067.jpg

Wie is Karen Adriaenssen en waarom heb ik de 'Kracht van Keuzes' voor jou gemaakt?

Door de jaren heen zijn er best wel pittige uitdagingen (understatement) op mijn pad gekomen. Ik heb aan den lijve ondervonden hoe uitdagingen je kunnen kraken of maken.

 

Ik zelf heb ervoor gekozen om deze uitdagingen slimmer af te zijn door ze te herdefiniëren naar opportuniteiten. De lessen die ik gaande weg geleerd en getrokken heb blijken instrumenten te zijn waar mogelijks iedereen iets aan kan hebben.

 

Ik heb ze daarom voor jou vastgepakt en uitgewerkt.
Ben jij ook iemand die op deze manier in het leven wil staan?

 

​Dan is het een eer voor mij om jou mee te nemen door de roadmap die ik ontworpen heb.

Karen adriaenssengradient wave paars_edited.png
 Kracht van Keuzes in stappen.

Dit leer je allemaal tijdens het traject van 4 maanden. 

Stap 1
Erken je probleem en je gevoel hierrond

Alles we meemaken is gekoppeld aan een gevoel, of we dat nu willen of niet. In de eerste stap van het traject leggen we de focus op emoties en hoe je hiermee om kan gaan. Want: hoe jij omgaat met je gevoel: dát kraakt of maakt je in het leven!

 

We gaan dieper in op het verschil tussen het voelen van een emotie of het zijn van een emotie. We gaan samen je emoties herkennen en erkennen, we gaan ze benoemen en we gaan ze ruimte geven.

 

Op die manier krijgt drama geen kans meer en zorg je ervoor dat jouw emoties niet langer de baas spelen over je leven. We gaan er net voor zorgen dat jij de leider bent van je eigen emoties, en de gedachten die daarmee gepaard gaan. Zo ben je klaar voor de volgende stap!

Stap 3
Beeld je eindbestemming in

In stap drie gaan we samen beginnen creëren: Wat zou jij nu allemaal willen, hebben of zijn?​ We bekijken voor vijf levensdomeinen, namelijk gezondheid, job/carrière, relatie en gezin, financiële welvaart, emotionele en spirituele welvaart, hoe jouw ideale leven er uitziet.

 

Ik leer je hoe krachtig visualiseren kan zijn en hoe training van je mentale visualisatiespier, jou dichter bij je doelen en dromen kan brengen. We gaan samen jouw doelen identificeren en ze daarna visualiseren via verschillende technieken die ik je aanreik. Zo kom je te weten wie jij volgens je hart écht wil zijn.

 

Hoe concreter het beeld van je droom wordt, hoe warmer je doel wordt en hoe groter de kans wordt dat je je hoogste goed zal kunnen waarmaken. Dat is echt een heerlijk gevoel!

Stap 2
De andere kant van de medaille

Elke negatieve gebeurtenis vindt alleen maar plaats om jou als mens sterker te maken!

 

In de tweede stap van ons traject bouwen we verder op alles wat we in stap 1 geleerd hebben. We leggen in stap 2 de nadruk op de perceptie. Wat is jouw kijk op de wereld, op je omgeving en de mensen om je heen? Wat is jouw waarheid?

 

We bekijken samen wat jouw perceptie op een uitdaging nu is, en hoe jij die kan ombuigen naar een volledig andere perceptie die mogelijkheden creëert.

 

We trainen samen jouw mentale (perceptie)spier. Zo verlies jij je niet langer in een tegenslag, maar leer je de positieve kant zien van élke uitdagende omstandigheid zodat je er verder mee aan de slag kan.

Stap 4
Maak je plan concreet

In stap vier, de laatste stap van het traject, gaan we alles uit de vorige drie stappen concreet omzetten in de realiteit.

 

We gaan samen uit jouw comfortzone stappen en kijken hoeveel moois er dan op jou te wachten staat. Ik begeleid je in het proces om nieuwe, gezonde & duurzame gewoontes te installeren en hiervan een automatisme te maken.

 

We gaan samen in proces, en we gaan ook bewust stilstaan bij dit proces. Stap voor stap en op jouw tempo komen we waar jij wil geraken. En voor je het weet leef jij je droom

Want ja hoor, het kan écht! 

Stap vandaag nog in & ontvang

4 maanden online begeleiding

Een handig werkboek waarmee je de theorie ombuigt naar de praktijk.

Toegang tot gesloten community met gelijkgestemden

Een lessenpakket van 22 video's

4 exclusieve live coaching sessies, voor dat extra duwtje in de rug of schouderklopje

Een hele boel extra bonussen, tips & tricks

bottom of page