top of page
Karen adriaenssengradient wave paars_edited.png

De kracht van keuzes

BECOME THE HAPPIEST PERSON YOU KNOW!

Dankzij  De Kracht van Keuzes word jij de leider van je leven op een gezonde manier en leer je elke uitdaging die op je pad komt ombuigen in opportuniteiten! Daardoor zal je meer geluk, vrijheid, geld en impact creëren in je leven!

Je hebt altijd een keuze

Ik zie vaak mensen die van die dagen beleven waarop het lijkt alsof het universum/het leven zich tegen je heeft gekeerd. Stress op het werk, familieconflicten, te weinig tijd, financiële onzekerheid, gezondheidsklachten, ... Ken je dat?


Wel, ik ook. En toch ben ik hier om je te vertellen dat zulke dagen eigenlijk niet hoeven te bestaan.

 

Waarom? Luister even...

DSC_6797-2.jpg
DSC_5854.jpg

Mijn verhaal begint met de uitdagingen van het dagelijkse leven. Ik deed een job waar ik supergoed in was en tegelijkertijd gaf ze me geen voldoening. Herkenbaar? Maar dat was oké voor mij, want dansen was mijn leven. En daarom danste ik 9 uur in de week en gaf ik 11 uur dansles per week, waardoor ik niet nadacht over wat ik écht wilde met mijn leven.

 

Maar niets kon me voorbereiden op de nacht die mijn leven voorgoed zou veranderen. Ik werd geconfronteerd met een vreselijke gebeurtenis. Een date die een nachtmerrie werd. Verkracht, bevroren in angst. Ik lag maanden in stukken op de grond, maar ik ontdekte dat ik een keuze had. Je hebt niet altijd een keuze in wat je overkomt. Maar je hebt 100% controle over hoe je hiermee omgaat. In plaats van bij de pakken neer te zitten, koos ik ervoor om te leren accepteren wat mij overkomen was, zodat ik hieruit kon leren en mijn verhaal een bron van kracht zou kunnen zijn voor anderen.

Maar het leven had nog een les voor me in petto. Twee jaar na die traumatische nacht werd ik geconfronteerd met een nieuwe uitdaging - borstkanker. Een reis van chemotherapie, operaties en een lichaam vol littekens getekend. Het was alsof het leven me uitdaagde en zei: "Laat nu maar eens zien wat je kan."

Karen adriaenssengradient wave paars_edited.png

Werken aan je persoonlijke ontwikkeling is geen kwestie van weten, maar van implementeren en zijn

Na deze uitdagingen wilde ik een tool maken voor mensen die simpel is, makkelijk verstaanbaar, implementeerbaar, en die écht het verschil kan maken. En zo is "De Kracht van Keuzes" ontstaan. Tot op de dag van vandaag gebruik ik deze tools nog dagelijks.

Klinken deze uitspraken bekend voor jou? 

"IK WIL GELUKKIG ZIJN, MAAR IK WEET NIET HOE?"

Wat je wel weet: dat je je niet tevreden voelt met waar je nu staat in het leven. Wat je totaal niet weet: welke kant je uit moet om wél (al dan niet professioneel) gelukkiger, of op zijn minst tevredener, te worden. Dat maakt je onrustig.

"IK MOET EENS LEREN KIEZEN."

Je hebt wel een paar opties voor ogen die een nieuwe wind door je ondernemersleven kunnen laten waaien. Alleen: je twijfelt voortdurend. Welke keuze zal je nu gelukkig maken? En met welke keuze zal je je in een worstcasescenario storten? Al dat geweifel zorgt ervoor dat je ter plaatse blijft trappelen.

"IK WEET WAT IK WIL, MAAR IETS HOUDT ME TEGEN."​

Je weet wel welke kant je uit wil met je (professionele) leven, je weet welke doelen je wil nastreven, maar je komt niet toe aan daadwerkelijke verandering omdat iets of iemand je tegenhoudt: een gedachtegang waarin je blijft steken, oude gewoonten waarmee je niet kan breken, of te veel nadenken over wat je omgeving ervan zou vinden. Je vindt het steeds frustrerender dat je je laat afremmen.

"IK WIL ECHT GROEIEN, MAAR WAAR START IK? "

Je bent vastberaden een andere weg in te slaan en er is in principe niemand die of niets wat je tegenhoudt. Alleen: je kent je eindbestemming wel, maar je weet niet hoe je de eerste stappen moet zetten. Je hebt een gids nodig die je de weg toont.

"FALEN IS MY WORST NIGHTMARE"​

Je hebt dromen en doelen, maar je bent bang om te falen. Daarom is het veiliger om te doen wat je altijd al deed. Stiekem ben je nu op een punt gekomen dat je het beu bent om stil te blijven staan.  

Zou het niet zalig zijn als je je heel binnenkort,
dankzij De Kracht van Keuzes, in alle volgende uitspraken herkent?

IK BEN DE LEIDER VAN MIJN LEVEN!

Jij bepaalt vanaf nu hoe jij je voelt, hoe je omgaat met verschillende omstandigheden. Jij hebt de kracht om uit alle uitdagingen iets positiefs te halen waardoor je, ondanks tegenslagen, meer succes en vrijheid ervaart in je leven. Jij bepaalt jouw richting met vertrouwen en liefde voor jezelf en anderen en creëert de impact die je wil.

IK BEHAAL MIJN DOELEN OP EEN DUURZAME MANIER!

Je hebt alle tools in handen om je droom op een gezonde en duurzame manier te verwezenlijken. Je gaat ervoor en tegelijkertijd bewaar je de rust en de ontspanning die je nodig hebt om in balans te blijven. Je hebt vertrouwen in jezelf en in je toekomst. Je ware ‘ikje’ zal naar boven komen en shinen als nooit tevoren!

FALEN IS LEREN, OH YES!

Je hebt geleerd hoe je je problemen kan erkennen en kan ombuigen naar kansen. En je weet hoe je je grootste uitdagingen in opportuniteiten kan omzetten.

IK LEEF MIJN BEST CASE SCENARIO! 

Je behaalt je doelen en je creëert een toekomst die je nooit voor ogen had durven te houden. Je hebt de skills om groter te mogen en durven dromen. Geweldig toch!

EEN POSITIEVE MINDSET HEBBEN IS EASY! 

Je hebt al je emoties onder controle. Je kan negatieve gedachten en emoties snel ombuigen. In minder dan 10 minuten slaag je erin om op met een positievere mindset weer verder te gaan. Daardoor kan je, zonder afleiding, recht op je doelen afgaan.

IK CREËER VOL VERTROUWEN MIJN EIGEN SUCCES!

Je weet precies wat je doelen zijn en je weet wat je blokkades waren. Je hebt je beperkende gedachten en gewoonten die je afremden om je doelen te behalen getransformeerd in krachtige gedachten en gewoonten die je helpen groeien.

Wow, kan ik dit waarmaken? 

HEEL ZEKER!  

Ik leer met veel liefde in vier stappen hoe jij de bovenstaande

overtuigingen en gewoonten waar kan maken voor jezelf.

 Geef jezelf dit traject cadeau, want jij bent het waard om de leider van je eigen leven te zijn!

Deze prachtige deelnemers gingen je al voor:

Kopie van DSC_6501.jpg

Wie is Karen Adriaenssen en waarom heb ik de 'Kracht van Keuzes' voor jou gemaakt?

Ik heb geleerd dat zelfliefde en positiviteit magnetische krachten zijn die ons leven transformeren. En die transformatie start bij de kwaliteit van je gedachten en emoties te versterken. 

 

Jouw kwaliteit van je gedachten en emoties versterken, waardoor jij intens geluk in je leven kan ervaren, dat is wat De Kracht van Keuzes voor jou kan betekenen. 

 

Ik deel mijn positieve vibe en unieke tools om zoveel mogelijk mensen te inspireren om hun eigen kracht te ontdekken.

 

Dus, of je nu worstelt met persoonlijke uitdagingen, dromen najagen of gewoon behoefte hebt aan een dosis positiviteit, ik ben hier om je te begeleiden. Laten we samen stralen en ontdekken dat zelfs na de donkerste dagen, het leven vol prachtige mogelijkheden zit. Ben jij klaar om de kracht van keuzes te omarmen en te ontdekken hoe ook jij kunt stralen? Laten we samen op avontuur gaan!

Karen adriaenssengradient wave paars_edited.png
 Kracht van Keuzes in stappen.

Dit leer je allemaal tijdens het traject

Stap 1
Erken je probleem en je gevoel hierrond

Alles we meemaken is gekoppeld aan een gevoel, of we dat nu willen of niet. In de eerste stap van het traject leggen we de focus op emoties en hoe je hiermee om kan gaan. Want: hoe jij omgaat met je gevoel: dát kraakt of maakt je in het leven!

 

We gaan dieper in op het verschil tussen het voelen van een emotie of het zijn van een emotie. We gaan samen je emoties herkennen en erkennen, we gaan ze benoemen en we gaan ze ruimte geven.

 

Op die manier krijgt drama geen kans meer en zorg je ervoor dat jouw emoties niet langer de baas spelen over je leven. We gaan er net voor zorgen dat jij de leider bent van je eigen emoties, en de gedachten die daarmee gepaard gaan. Zo ben je klaar voor de volgende stap!

Stap 3
Beeld je eindbestemming in

In stap drie gaan we samen beginnen creëren: Wat zou jij nu allemaal willen, hebben of zijn?​ We bekijken voor vijf levensdomeinen, namelijk gezondheid, job/carrière, relatie en gezin, financiële welvaart, emotionele en spirituele welvaart, hoe jouw ideale leven er uitziet.

 

Ik leer je hoe krachtig visualiseren kan zijn en hoe training van je mentale visualisatiespier, jou dichter bij je doelen en dromen kan brengen. We gaan samen jouw doelen identificeren en ze daarna visualiseren via verschillende technieken die ik je aanreik. Zo kom je te weten wie jij volgens je hart écht wil zijn.

 

Hoe concreter het beeld van je droom wordt, hoe warmer je doel wordt en hoe groter de kans wordt dat je je hoogste goed zal kunnen waarmaken. Dat is echt een heerlijk gevoel!

Stap 2
De andere kant van de medaille

Elke negatieve gebeurtenis vindt alleen maar plaats om jou als mens sterker te maken!

 

In de tweede stap van ons traject bouwen we verder op alles wat we in stap 1 geleerd hebben. We leggen in stap 2 de nadruk op de perceptie. Wat is jouw kijk op de wereld, op je omgeving en de mensen om je heen? Wat is jouw waarheid?

 

We bekijken samen wat jouw perceptie op een uitdaging nu is, en hoe jij die kan ombuigen naar een volledig andere perceptie die mogelijkheden creëert.

 

We trainen samen jouw mentale (perceptie)spier. Zo verlies jij je niet langer in een tegenslag, maar leer je de positieve kant zien van élke uitdagende omstandigheid zodat je er verder mee aan de slag kan.

Stap 4
Maak je plan concreet

In stap vier, de laatste stap van het traject, gaan we alles uit de vorige drie stappen concreet omzetten in de realiteit.

 

We gaan samen uit jouw comfortzone stappen en kijken hoeveel moois er dan op jou te wachten staat. Ik begeleid je in het proces om nieuwe, gezonde & duurzame gewoontes te installeren en hiervan een automatisme te maken.

 

We gaan samen in proces, en we gaan ook bewust stilstaan bij dit proces. Stap voor stap en op jouw tempo komen we waar jij wil geraken. En voor je het weet leef jij je droom

Want ja hoor, het kan écht! 

Let's get practical

Je kan kiezen voor een betaling in één keer of termijnbetalingen. 

DSC_6807-2.jpg

  • Word de leider van je eigen leven dankzij 22 leerrijke video's én werkboek.

  • Krijg toegang tot een geweldige community gevuld met gelijkgestemden.

Eenmalige betaling

€333 incl. btw

Betaling in 2 maandtermijnen

€171 incl. btw /termijn

Stap vandaag nog in & ontvang

Levenslang toegang tot het cursusmateriaal

Een handig werkboek waarmee je de theorie ombuigt naar de praktijk.

Toegang tot gesloten community via Telegram

Tools voor een mega transformatie naar geluk

Een lessenpakket van 22 video's

60 krachtige affirmaties voor op laptop en gsm. In het Engels en Nederlands.

bottom of page