top of page
Karen adriaenssengradient lichtroze_edited.png

One on one coaching

Ben jij klaar voor de volgende stap
in jouw persoonlijke én zakelijke groei? 

Mijn one on one coachingsessies draaien rond 1 belangrijk kernwoord, PASSIE.

Ben jij iemand met een grote passie en wil jij hier je beroep van maken?

Heb jij een onderneming waar je veel passie voor voelt, langs de andere kant voel je dat de balans in je persoonlijke leven zoek is?

Ben jij een gepassioneerde ondernemer met een bedrijf, maar lijk je je passie verloren te hebben en zoek je hierin een nieuwe richting? 

Dan ben ik er om jou terug op weg te zetten. Ik maak in mijn coaching de unieke combinatie ‘businesscoach + life coach’. De balans tussen je professioneel leven en je privéleven is hierbij de grote kern.

Start vandaag met het verhogen van je eigenwaarde en inzichten. Deze waarde zal snel zichtbaar en voelbaar worden voor jezelf en je omgeving. 

bynouchka011220130.jpg
bynouchka011220137.jpg

SAMEN WERKEN WE
AAN JOUW TOEKOMST!

Samen met jou, bouw ik een transformatie programma op maat uit. ​We creëren een hoger bewustzijn en groeien toe naar het punt dat je leider bent van je eigen gedachtes, emoties en resultaten.

Verder help ik je drive richting te geven. Door middel van vernieuwde inzichten, creatieve denk en doe oefeningen, en de nodige energie, gaan we samen de juiste doelen indentificeren voor jou en je zaak. Eens we deze doelen hebben, zetten we ze om in concrete stappen zodat jij vol vertrouwen je doorbraak kan realiseren.

Ik wil je met plezier bij elke stap op je pad van je persoonlijke en zakelijke groei ondersteunen! Laten we samen beginnen met jouw  avontuur, nieuwe energie en inzichten opdoen, alles aantrekken wat je wilt en meer!​

Boek hier je vrijblijvend intake gesprek.

Op deze manier kunnen we ontdekken of we een match zijn. 

  • Je zefvertrouwen aansterken.

  • Limiterende gedachten en gewoontes transformeren naar krachtige gedachten en daden die je verder helpen.

  • Hindernissen die op je pad komen ombuigen naar opportuniteiten.

  • Een concreet plan identificeren waar je
    in gelooft.

  • Op regenmatige basis een schouderklopje een duwtje in de rug of een shot onder je kont, afankelijk van wat je nodig hebt op dat moment.

Ik help je graag met:

Karen adriaenssengradient lichtroze_edited.png

Wil je samen groeien? 

Dit traject is voor ondernemers die zowel op persoonlijk als zakelijk vlak willen groeien op een duurzame en gezonde manier! Het maakt niet uit of je business al up & runnig is of dat het nog in de kinderschoenen staat.
Er is altijd ruimte voor groei!

Ik bied in mijn one on one coaching een traject van 10 sessies aan die elk 1,5u duren. Deze kunnen plaatsvinden in mijn praktijk of via Zoom. De sessies worden altijd afgestemd op jouw concrete situatie. Alles is op maat van jouw persoonlijk traject.

Soe

Bekijk de video testimonial hier.

ENKELE RECENSIES

56629336_615329992223520_706634460645084

Shannen
Freelance Grafisch vormgever

Dankzij Karen haar enthousiasme en energie heb ik mijn leven terug op een rijtje kunnen zetten. 

Ik durf terug dromen en mijn creativiteit inzetten om deze waar te maken. Door de coaching heb ik nu ook de stap durven zetten om als freelancer door het leven te gaan.

Joachim

Bekijk de video testimonial hier.

bottom of page