top of page

Soulful Gathering

Een exclusieve ontmoeting van
ondernemende badass vrouwen.

Tijdens deze samenkomst ontdek je je energetische blokkades, leer je hoe je gedachten en patronen kunt veranderen en transformeer je je energie in een magneet voor succes en klanten.

Kortom: Het is een magische samenkomst in de natuur die allerlei inzichten en transformaties zal onthullen om je bedrijf en leven naar een hoger niveau te tillen.

Ik wil hiervoor per keer 10 mooie zielen waar ik 100% een match mee voel, PERSOONLIJK & GRATIS UITNODIGEN om deze voormiddag samen te beleven. Aan deze 10 ondernemende vrouwen wil ik mijn tijd, mijn energie, mijn inzichten en tools heel graag schenken.

Kriebelt het al en ben jij die ondernemer die alles heeft geprobeerd, maar nog steeds het gevoel heeft dat je dat magische recept voor torenhoge omzet mist? Ben je klaar om je onder te dompelen in de wereld van de wet van aantrekking, je energieniveau te verhogen en je bedrijf en leven naar een hoger niveau te tillen?

 


Yes? 😍 Zet je dan alvast op de wachtlijst.

En wie weet nodig ik je volgende keer uit om samen jouw pad naar succes en vervulling naar een hoger niveau te tillen! Wanneer deze volgende Soulful Gathering zal plaatsvinden kondigen we aan via mail.

Ik kijk er zo naar uit je beter te leren kennen.

 

Schrijf je hier in.

Ontdek hier de magische eerste editie van 8 september 2023.

bottom of page