top of page

My Keynote: The Power of Choices 

Het leven kan prachtig zijn als je het leven van je dromen leeft!

Voor minder ga ik niet. Het zo belangrijk dat mensen NU het leven van hun dromen nastreven.


Na een helse verkrachting en een strijd tegen kanker leerde ik één van de mooiste lessen ooit. Namelijk, dat je ALTIJD een KEUZE hebt!  Niet zozeer in wat je meemaakt, maar wel in hoe je met je uitdagingen omgaat. 

Ikzelf heb ervoor gekozen om mijn uitdagingen te slim af te zijn, door ze te herdefiniëren naar opportuniteiten.  Ik heb mijn tweede kans in het leven met beide handen gegrepen. Dat deed me beseffen hoe mooi het leven is. 

Dat cadeau, die waarde en kennis wil ik doorgeven aan al mijn klanten d.m.v. coaching, storytelling en workshops. De lessen die ik gaande weg geleerd en getrokken heb, blijken instrumenten te zijn waar iedereen iets aan kan hebben. Zowel privé als professioneel. 

De vier stappen die je zullen leiden naar krachtige keuzes, heb ik voor jou vastgepakt en uitgewerkt! Wil jij dat jouw werknemers, team of klanten ook zo veerkrachtig in het leven staan? Dat kan!​

Ontdek hoe jij zelf leider kan worden van je eigen leven door middel van mijn keynote: The Power of Choices. Ik ben gek op de beroemde quote van Einstein: “Je kunt op twee manieren je leven leiden. De ene is alsof niets een wonder is. En de andere alsof alles een wonder is.” En dat laatste is wie ik ben.​​

bynouchka011220198.jpg

Bekijk hier mijn Keynote voor Bpost Belgium (2020)

Boek mij voor jouw event!
Taal: Nederlands, Engels
Gem. duurtijd: min30  / max 90 min

Le120-ACcttDcp9o2HZ8yPrng56BdSoo5yNFeOh6

Recensies keynote

Peter-Perceval.jpeg

Peter Perceval
coach en TEDX-spreker

Het is onmogelijk om niet geraakt te worden door het verhaal van Karen. Terwijl ze verslag doet over de hemeltergende zaken die ze heeft meegemaakt zie je immers een krachtige, positieve vrouw staan. Alleen dat al is genoeg om je te inspireren. Bovendien vertelt ze haar verhaal met een gemak en vanzelfsprekendheid die het doen lijken alsof je haar al jaren kent en zij ook jou al jaren kent. Een zeldzaam hoog niveau qua inspirerend en motiverend spreker.

poster.2dc90eb9.jpg

Pieter Loridon
Belgisch voormalig basketbalspeler
/ tv gezicht

Het verhaal van Karen zal mij de rest van mijn dagen bij blijven. Het zal mij motiveren, het heeft mij terug met de voetjes op de grond gezet, over wat belangrijk en niet belangrijk is in het leven. Dat ik krachtig genoeg ben om zaken te realiseren, dat ben ik. Karen zal zeker en vast heel wat mensen weten te motiveren. Karen je bent een enorm sterke vrouw, keep on dancing, and keep spreading the love.

maxresdefault.jpg

Bieke van Gorp
Co-Founder & COO at FibriCheck

Ik heb nog nooit zo'n inspirerende talk gezien als die van jou! Ik denk dat ik kan stellen dat gelukkig het merendeel van de mensen niet moet omgaan met de situaties die het leven voor jou in petto had, maar je veerkracht en je stappenplan neem ik mee in mijn tocht, want ze zijn perfect vertaalbaar! Het was een eer om naar je te luisteren.

bottom of page