top of page
Karen adriaenssengradient wave paars_edited.png

Transformeer je leven deze zomer

met audiocoaching van Karen Adriaenssen!

DSC_6807-2.jpg

Overwin je obstakels en haal het beste uit jezelf!

Ontvang heel de zomer lang onweerstaanbare inzichten en tools met wekelijkse audiocoachingen voor slechts €7!

Karen adriaenssengradient rond paars_edited.png

Het grootste avontuur dat je kunt aangaan, is het leven van je dromen te leven.

- Oprah Winfrey

Groeien en meer voor jezelf wensen voelt soms eng, raar of egoïstisch aan. Voor jezelf kiezen wordt ook niet altijd in dank afgenomen. Herkenbaar? Tegelijkertijd weet je diep van binnen dat je zoveel meer kan, zijn, hebben, en voelen dan nu aanwezig is in je leven. Je hebt misschien een best oké leven, maar eigenlijk verlang je naar een f*cking fantastisch leven. Lees lekker verder. 

Kopie van DSC_6501.jpg

Een leven waarin je geluk ervaart, je geest vult met positieve gedachten, krachtige keuzes voor jezelf en je omgeving maakt, waarin je zelfverzekerd bent en straalt als je naar jezelf in de spiegel kijkt is mogelijk. Je kan een leven voor jezelf creëren waarin je geniet van relaties die je energie geven, in plaats van dat je je energie verspilt aan mensen met slechte bedoelingen. 

 

Je kan een leven creëren waarin de pijn die je hebt ervaren je niet langer meer tegenhoudt. Het spijt me ook dat je die pijn hebt moeten doorstaan, maar het kan echt anders! En dat kan ik je vertellen vanuit volle liefde! 

 

Maar waar moet je beginnen? Er is zoveel keuze. Heb je behoefte aan een therapeut, maar de wachtlijsten zijn te lang? Of zoek je een coach, maar zijn die te duur of heb je nog niet de juiste match gevonden? Je hoeft niet langer te wachten op hulp. Transformeren of groeien hoeft niet duur en zwaar te zijn. Het kan ook leuk en verfrissend zijn!

 

Hoe zou het zijn als ik je vanaf nu wekelijks ondersteun? Ik luister en coach je met liefde, enthousiasme, en af en toe een shot onder je kont met wekelijkse energiegevende audiocoaching. Stel al je vragen en krijg waanzinnige inzichten om jouw leven naar het volgende niveau te brengen!

Klaar voor transformatie?

VOOR
 

 • Voel je je vaak vastzitten in je leven?

 • Heb je moeite om je doelen te bereiken en blijf je dezelfde keuzes maken?

 • Heb je een laag zelfbeeld en worstel je met zelfliefde?

 • Ervaar je stress op je werk of in je relaties?

 • Je voelt je overweldigd en weet niet waar te beginnen met veranderen.

 • Je hebt moeite om positieve gedachten vast te houden.

 • Voel je je onzeker en twijfel je aan je eigen capaciteiten?

NA
 

 • Straal je zelfvertrouwen uit en geloof je in je eigen kracht en mogelijkheden.

 • Maak je krachtige keuzes, die je dichter bij je droomleven brengen.

 • Je voelt je bevrijd, je kan stress effectief beheren en je hebt gezonde relaties.

 • Ga je zelfverzekerd om met financiële uitdagingen en veranderingen.

 • Je houdt vast aan positieve gedachten en ziet het leven door een optimistische lens.

 • Je voelt je gesteund en weet dat je niet alleen bent in je reis naar persoonlijke groei.

 • Je neemt beslissingen met vertrouwen en voelt je zeker over de richting van je leven.

Karen adriaenssengradient wave paars_edited.png

De enige manier om jezelf echt te leren kennen, is door jezelf uit te dagen en uit je comfortzone te stappen.

- Karen Adriaenssen

Ben ik de juiste persoon voor je?

Ik heb zelf diepe dalen doorstaan – van een moeilijke jeugd, pestgedrag en toxische relaties tot ernstige trauma's zoals verkrachting & kanker. Maar ik leerde dat je altijd een keuze hebt. Niet in wat je meemaakt, maar wel in hoe je hiermee omgaat. Je kunt blijven liggen, of opstaan en vechten voor een beter, mooier en betekenisvol leven vol succes! Deze zomer wil ik jou laten zien hoe ook jij je leven 180 graden kunt draaien. Ik weet wat je voelt, ik weet dat het anders kan en daarom ben ik er graag voor jou.

Kopie van DSC_5868.jpg
Let's get practical.

Hoe werkt de audiocoaching precies?

Zodra je de beslissing maakt dat je deze zomer tot 13 september wilt genieten van mijn audiocoachingsessies, krijg je een link waarin je al je (levens)vragen kunt stellen. 

 

Of het nu gaat om werkstress, relatieproblemen, financiële uitdagingen, grote veranderingen, studiedruk, communicatieproblemen of onzekerheden over jezelf, alles is welkom.

 

Ik bekijk je vragen wekelijks en coach je via audiocoaching door je struggles heen. Ik inspireer je niet alleen, maar neem je mee in de diepte en geef je inzichten en tools om je uitdagingen direct om te buigen in de praktijk.

Elke week ontvang je een nieuwe aflevering waarin ik een nieuw topic aanpak, waardoor jij megaveerkrachtig door het leven kunt gaan. Via mijn 'Transformeer je Leven'-kanaal op Telegram deel ik deze trainingen wekelijks met je. En dat heel de zomer lang tot en met 13 september. Betaal eenmalig slechts €7 (tem 13 juni) en geniet de hele zomer van levensveranderende tools en inzichten.

Wacht niet op het juiste moment. Creëer het moment.

 

Schenk jezelf mijn wekelijkse audiocoaching: Transformeer je leven. Ga van een best oké leven naar een f*cking fantastisch leven! Een hele zomer lang, coaching aangepast aan jouw noden. Hoe zalig is dat! 

 

En omdat dit de eerste keer is dat we dit uitproberen, betaal jij slechts eenmalig €7 en geniet je van nu tot en met 13 september van de beste inzichten om je leven 180 graden te draaien.

 

Doe maar lekker mee! 

I got you. 

 

Transformeer je leven deze zomer en maak van je best oké leven een f*cking fantastisch leven. Ik kijk ernaar uit om je te begeleiden naar een stralende toekomst vol mogelijkheden!

 

You got this!

DSC_6770.jpg
bottom of page