top of page
Untitled design (8).png

VANDAAG OVER EEN JAAR 

Peter-Perceval.jpeg

Peter Perceval

coach en TEDX-spreker

Het is onmogelijk om niet geraakt te worden door het verhaal van Karen. Terwijl ze verslag doet over de hemeltergende zaken die ze heeft meegemaakt zie je immers een krachtige, positieve vrouw staan. Alleen dat al is genoeg om je te inspireren. Bovendien vertelt ze haar verhaal met een gemak en vanzelfsprekendheid die het doen lijken alsof je haar al jaren kent en zij ook jou al jaren kent. Een zeldzaam hoog niveau qua inspirerend en motiverend spreker.

RECENSIES KEYNOTE 

poster.2dc90eb9.jpg

Pieter Loridon

Belgisch voormalig basketbalspeler

 / tv gezicht

Het verhaal van Karen zal mij de rest van mijn dagen bij blijven. Het zal mij motiveren, het heeft mij terug met de voetjes op de grond gezet, over wat belangrijk en niet belangrijk is in het leven. Dat ik krachtig genoeg ben om zaken te realiseren, dat ben ik. Karen zal zeker en vast heel wat mensen weten te motiveren. Karen je bent een enorm sterke vrouw, keep on dancing, and keep spreading the love.

maxresdefault.jpg

Bieke van Gorp

Co-Founder & COO at FibriCheck

Ik heb nog nooit zo'n inspirerende talk gezien als die van jou! Ik denk dat ik kan stellen dat gelukkig het merendeel van de mensen niet moet omgaan met de situaties die het leven voor jou in petto had, maar je veerkracht en je stappenplan neem ik mee in mijn tocht, want ze zijn perfect vertaalbaar! Het was een eer om naar je te luisteren.

74214418_2638472452885675_27716511747455
bottom of page