top of page
KA_logo_white.png

MIJN AANBOD:

bynouchka011220130.jpg

ONE ON ONE
COACHING

Ben jij ondernemer & wil je die liefde en hartstocht in je onderneming  herontdekken, of wil je je persoonlijke ontwikkeling én  je bedrijf tezamen op een gezonde manier in balans laten groeien, naar een volgend niveau brengen, zodat je écht succes kan ervaren?

Ik begeleid je graag in een traject van 10 sessies dat op jou maat wordt afgestemd. .

bynouchka01122024_edited.jpg

MASTER CLASS

Mijn Master Class 'De Kracht van Keuzes' geeft jou tips & tricks hoe jij de leider kan worden van jouw eigen leven. In 2 interactieve uurtjes geef ik jou dé tools in handen om pittige uitdagingen om te zetten in opportuniteiten en zo positiever in het leven te staan. Iedereen verdient het om een fantastisch leven te leven waar hij/zij van droomt!

Dus wil jij krachtige keuzes kunnen maken, balans vinden in je drukke leven & zelf bepalen welk leven jij wil leven? Dan is deze Master Class écht iets voor jou!

_DSC3777%202_edited.jpg
EVENTS

LUMEN

Samen met mijn allerliefste vriendien Charlotte De Baere creëerden wij LUMEN.

Dit prachtige concept bestaat omdat wij met anderen willen delen hoe wij leerden loslaten wat ons niet diende en welke tools volgens ons helpen om te helen en manifesteren vanuit onze kracht als vrouw Hierbij is iedereen welkom. Onze intentie is om de vrouwelijkheid hier op aarde te helen. Heb je deze intentie ook? Dan ben je super super super welkom bij ons!

Met LUMEN organiseren wij online events, ééndags-evenementen & retreats.

bynouchka01122068.jpg

ONLINE TRAJECT:

De Kracht van Keuzes

In mijn online traject: 'De Kracht van Keuzes' begeleid ik jou door middel van 20 lessen in het maken van keuzes, het omgaan met je emoties, het veranderen van je omstandigeheden, het visualiseren en waarmaken van je dromen en doelen... Kortom, in één jaar tijd wordt jij de échte leider van je gedachten, emoties én resultaten. Heerlijk toch!

bynouchka011220160.jpg

KEYNOTE 

Een ander facet van mijn aanbod is mijn ‘keynote’. Hiermee geef ik je inspiratie voor je leven

 Door middel van mijn verhaal, denk- & doe- oefeningen, én de nodige energie, geef ik je de kracht om je grootste uitdagingen om te buigen in successen. Verder gaan samen  jouw doelen identificeren, zodat je na mijn speech onmiddelijk aan de slag kan gaan!

Je krijgt niet alleen inspiratie, maar ook de motivatie en de tools om meteen aan de slag te gaan en die je leven zoveel mooier zullen maken!

bynouchka01122083_edited.jpg

BOEK EEN INTAKE GESPREK!

Ben je niet zeker welke van mijn oplossingen het beste bij jou past? 

In een gratis & vrijblijvend intake gesprek (30 min.) nemen we jouw uitdagingen eens onder de loop. Samen kijken we met welke praktische tools jij concreet aan de slag kan & hoe ik jou het beste kan ondersteunen.

 Klaar om jouw uitdagingen om te buigen
naar kansen? 

Ik kijk er naar uit om je te ontmoeten!

bottom of page